Patru persoane au fost luate ostatice într-o bancă din sud-vestul Rusiei

112
2
Patru persoane au fost luate ostatice într-o bancă din sud-vestul Rusiei - armaglasulhdro-1398079599.jpg

Articole recomandate

Trei necunoscuți au luat luni ostatice patru persoane, într-o bancă din orașul Belgorod, din sud-vestul Rusiei, au anunțat surse polițienești ruse, citate de AFP.


Cei trei necunoscuți au solicitat suma de 25 de milioane de ruble (circa 500.000 de euro) pentru a elibera ostaticii. Licența băncii Zapadni, fondată în 1993, a fost retrasă luni de banca centrală rusă întrucât nu au fost respectate cerințele privitoare la rezerve bancare și stabilitate financiară. Acest incident a fost confirmat de Serviciul federal de securitate rus (FSB), potrivit agenției de presă RIA Novosti, scrie Agerpres.


Bărbatul înarmat care a luat ostatice trei persoane într-o bancă din orașul Belgorod din sud-vestul Rusiei, s-a predat fără violență, a anunțat poliția locală.


"Negocierile au fost încununate de succes", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliției, adăugând că "nimeni nu a fost rănit".


Bărbatul deține un cont de 25 de milioane de ruble (aproximativ 500.000 de euro) în această bancă, a cărei licență a fost revocată anterior de banca centrală rusă, a explicat el.


Temându-se pentru economiile sale, acesta a intrat în clădire, înarmat cu o pușcă de vânătoare, și a luat ostatice trei persoane care se aflau acolo. Ulterior, el a cerut să i se predea "o sumă mare de bani", potrivit unui comunicat al poliției.


Bărbatul a acceptat apoi să elibereze ostaticii și să se predea autorităților după ce poliția a primis să îl ajute să își recupereze banii. El riscă până la 15 ani de închisoare.




Comentează știrea

replica hermes birkin black
10 mai 2014
replica hermes birkin black

replica hermes wallet Stiri Actual : Patru persoane au fost luate ostatice într-o bancă din sud-vestul Rusiei | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replica hermes birkin black http://www.pairivercorner.com/brand.html

replica hermes birkin black
10 mai 2014
replica hermes birkin black

hermes birkin why so expensive Stiri Actual : Patru persoane au fost luate ostatice într-o bancă din sud-vestul Rusiei | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replica hermes birkin black http://www.pairivercorner.com/brand.html

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Aprilie 2014
Stire din Economie : Mai aproape de uniunea bancară a UE
Pagina a fost generata in 0.4329 secunde