Patru bărbați, arestați în Marea Britanie în legătură cu pregătirea unor acțiuni teroriste

93
Patru bărbați, arestați în Marea Britanie în legătură cu pregătirea unor acțiuni teroriste - scotlandyard62509300-1415556161.jpg

Articole recomandate

Patru bărbați suspectați de legături cu pregătirea unor "acțiuni teroriste" au fost audiați de către poliția britanică, în contextul consolidării securității la Londra, pe fundalul unor comemorări privind Primul Război Mondial prevăzute în weekend, potrivit Mediafax.

Cei patru, cu vârste cuprinse între 19 și 27 de ani, au fost arestați în noaptea de joi spre vineri la Londra și la periferia capitalei britanice. Ei sunt suspectați că au jucat un rol în pregătirea unor "acțiuni teroriste", a anunțat Scotland Yard.

Poliția a efectuat o serie de percheziții și a colaborat cu MI5, serviciul de informații interne, în acest caz. Aceste "arestări și percheziții sunt efectuate în cadrul unei anchete vizând terorismul islamist", a precizat poliția.

Cazul a ținut sâmbătă prima pagină a mai multor ziare britanice, The Daily Telegraph mergând până la a titra că poliția a "dejucat" un "complot terorist" vizând "Remembrance Sunday", ziua omagierii militarilor britanici și din Commonwealth, căzuți la datorie în Primul Război Mondial, scrie realitatea.net.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 09 Noiembrie 2014
Stire din Monden : Actor arestat pentru furtul unui colier
Pagina a fost generata in 0.4574 secunde