€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Partidul lui Netanyahu își acuză rivalul de corupție

Ştire online publicată Vineri, 29 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Likud, partidul prim-ministrului israelian Benjamin Netanyahu, l-a acuzat, miercuri, de corupție pe principalul său rival, Benny Gantz, la mai puțin de două săptămâni până la alegerile legislative din 9 aprilie, relatează France Presse.

„Likud îi cere procurorului de stat să deschidă imediat urmărirea penală împotriva lui Benny Gantz”, a declarat ministrul Științei și tehnologiei, Ofir Akounis, într-o conferință de presă a Likud la Tel Aviv.

Akounis a denunțat „un caz grav de corupție care îl implică direct pe Benny Gantz”, susținând că se bazează pe un raport al controlorului de stat, Yossef Shapira.

Într-o altă conferință de presă la Ierusalim, un responsabil al biroului controlorului de stat, Daniel Jacobs, a declarat că, potrivit acestui raport, poliția israeliană a comis nereguli în 2016 în timpul negocierilor pentru cumpărarea de produse ale unei companii hi-tech, „A cincea dimensiune”.

Această companie, condusă la acea vreme de Benny Gantz, a fost închisă în 2018, iar acesta din urmă nu a fost pus sub acuzare în acest caz, biroul controlorului statutului subliniind că raportul său se referă doar la nereguli ale poliției.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8495 secunde