€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:
Fostul primar al Chișinăului, Dorin Chirtoacă:

"Partidele pro-europene și cele unioniste trebuie să creeze o mișcare anti-regim"

Ştire online publicată Sâmbătă, 30 Iunie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Partidele pro-europene și cele unioniste trebuie să-și unească forțele pentru a mobiliza poporul la următoarele alegeri și pentru a obține victoria, susține prim-vicepreședintele Partidului Liberal (PL) din Republica Moldova, Dorin Chirtoacă. Potrivit acestuia, PL împreună cu Partidul Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și alte partide care vor dori trebuie să creeze o mișcare anti-regim, informează IPN.md.

Dorin Chirtoacă subliniază că, la ora actuală, este absolut esențial ca liderii partidelor sa iasă în față și să mobilizeze cetățenii pentru că a rămas prea puțin timp până la alegerile parlamentare din acest an.

Potrivit fostului primar al Chișinăului, filtrele de integritate și meritocrație pe care le creează PPDA și PAS privind accederea în echipa blocului sunt bune, dar acest lucru ar putea tărăgăna procesul, iar acum este esențială mobilizarea populației. „Liderii politici trebuie să-și asume decizii. Maia Sandu știe pe cine are alături în echipă, noi la Partidul Liberal știm pe cine avem alături, cei care am rămas rezistăm. Haideți să ne unim forțele și să mergem înainte”, a declarat prim-vicepreședintele PL. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7813 secunde