Parchetul General egiptean aprobă punerea în libertate a lui Hosni Mubarak

50
Parchetul General egiptean aprobă punerea în libertate a lui Hosni Mubarak - lihosnimubarak285244135-1377180591.jpg

Articole recomandate

Parchetul General din Egipt a aprobat decizia unui tribunal de eliberare condiționată a fostului președintele egiptean Hosni Mubarak, care urmează să iasă joi din închisoare și mutat în arest la domiciliu, potrivit unor surse judiciare, relatează France Presse.




Importanți responsabili egipteni pe probleme de securitate au declarat că Hosni Mubarak, înlăturat de la putere la începutul anului 2011 în urma unei revolte populare și care urmează să fie judecat pentru crime, va fi probabil transferat la un spital militar. 


Parchetul General a informat autoritățile penitenciare că decizia justiției de eliberare a lui Mubarak a fost aprobată și că nu ia în considerare formularea unor noi capete de acuzare, au precizat două surse judiciare sub rezerva anonimatului. 


Hosni Mubarak, în vârstă de 85 de ani și cu o sănătate fragilă, urmează să fie judecat în apel pentru crime comise în cadrul reprimării revoltei din 2011, și în primă instanță pentru două cazuri de corupție. Noul său proces pentru crime ar trebui să se reia duminică. El a fost condamnat la închisoare pe viață în primă instanță.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3485 secunde