Papa Francisc: Vindecarea oamenilor este mai importantă decât economia

86
Papa Francisc: Vindecarea oamenilor este mai importantă decât economia - papa-1590957026.jpg

Articole recomandate

Papa Francisc a declarat, în cadrul tradiționalei alocuțiuni duminicale de la miezul zilei, că oamenii sunt mai importanți decât economia. Afirmația a fost făcută în contextul în care statele analizează cât de repede vor putea elimina restricțiile impuse din cauza pandemiei de COVID-19, transmite Reuters, citat de Agerpres.


Suveranul pontif a făcut aceste declarații de la fereastra apartamentului pontifical, în fața credincioșilor reuniți în Piața Sfântul Petru.


"Vindecarea oamenilor, nu economisirea (banilor) pentru a ajuta economia (este importantă) ... vindecarea oamenilor, care sunt mai importanți decât economia", a subliniat acesta.


Sute de persoane prezente în piață au aplaudat când au auzit cuvintele papei. Mulți purtau măști și stăteau la o distanță de câțiva metri între ei.


Piața Sfântul Petru a fost redeschisă publicului lunea trecută.


Ultima dată când Papa Francisc și-a transmis mesajul și binecuvântarea de la fereastra Palatului Apostolic a fost de 1 martie, înainte ca Italia, unde noul coronavirus a făcut peste 33.000 de victime, să impună carantina. Ultimele restricții din Italia urmează să fie eliminate miercuri.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7166 secunde