Papa Francisc refuză să primească, în avans, felicitări de ziua sa. Sâmbătă, Suveranul Pontif va împlini 80 de ani

148
Papa Francisc refuză să primească, în avans, felicitări de ziua sa. Sâmbătă, Suveranul Pontif va împlini 80 de ani - papafrancisc-1481727266.jpg

Articole recomandate

Papa Francisc a declarat, miercuri, că cei care doresc să îi transmită felicitări nu ar trebui să îi trimită urări înaintea zilei sale de naștere, deoarece în țara sa natală, Argentina, acest lucru aduce ghinion, relatează agenția DPA, citată de Agerpres.

Pe 17 decembrie, Suveranul Pontif va împlini 80 de ani și cu această ocazie, Vaticanul a pus la dispoziția doritorilor șapte conturi de e-mail în opt limbi (latină, italiană, spaniolă, portugheză, engleză, franceză, germană și poloneză) cu ajutorul cărora aceștia îl pot felicita pe Papă.

"Vă mulțumesc tuturor pentru urările legate de viitoarea mea zi de naștere, vă mulțumesc mult. O să vă spun însă ceva care o să vă facă să râdeți (...): În țara mea, uratul înaintea zilei de naștere aduce ghinion", a precizat Pontiful în timpul audienței sale săptămânale.

La o întâlnire cu credincioșii în sala Paul al VI-lea, de la Vatican, Papei i-a fost prezentat un tort adus de una dintre participante. Tortul avea două lumânări aprinse, una în formă de 8 și alta în formă de zero, în care papa a suflat, potrivit Radio Vatican.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5143 secunde