Papa Francisc: "Refugiații nu sunt numere"

147
1
Papa Francisc:

Articole recomandate

"Refugiații nu sunt numere, ci persoa-ne: sunt chipuri, povești de viață și tre-buie să fie tratați ca atare", a spus sâmbătă papa Francisc într-un discurs adresat populației în portul Mytilene de pe insula elenă Lesbos.

Într-o rugăciune comună cu patriarhul Bartolomeu I al Constantinopolului și arhiepiscopul Ieronim al II-lea al Atenei și al Întregii Grecii, suveranul pontif a amintit că "noi suntem toți migranți". Apoi cei trei demnitari religioși au aruncat în apă coroane de flori, ca un omagiu adus miilor de migranți care și-au pierdut viața în mare, relatează AFP.

"Azi am dorit să stau cu voi. Vreau să vă spun că nu sunteți singuri. În aceste luni și săptămâni ați îndurat multe suferințe în căutarea unei vieți mai bune. Mulți dintre voi v-ați simțit constrânși să fugiți de situații de conflict și de persecuții, mai ales pentru a vă salva fiii, pe micuții voștri. Ați făcut mari sacrificii pentru familiile voastre. Știți ce înseamnă durerea de a fi lăsat în urmă tot ceea ce vă era drag și - ceea ce este, poate, și mai dificil - fără a ști ce vă rezervă viitorul", a spus suveranul pontif, citat de Radio Vatican. 

Comentează știrea

MGpdqtUIxWdWkx
28 noiembrie 2016
SHCAlgizEMYzmO

hy4yCA voclzvmrznug, [url=http://jvwxwhrvvcax.com/]jvwxwhrvvcax[/url], [link=http://ntmuftxlcgls.com/]ntmuftxlcgls[/link], http://ypfnrmqmrjby.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4667 secunde