PAPA FRANCISC l-a vizitat pe papa emerit Benedict al XVI-lea pentru a-l felicita de Crăciun

113
PAPA FRANCISC l-a vizitat pe papa emerit Benedict al XVI-lea pentru a-l felicita de Crăciun - papafrancisco-1482587047.jpg

Articole recomandate

Papa Francisc l-a vizitat, vineri, pe papa emerit Benedict al XVI-lea la reședința acestuia din Grădinile Vaticanului pentru a-l felicita de Crăciun, informează EFE.


Biroul de presă al Vaticanului a informat sâmbătă că vizita pontifului argentinian, în vârstă de 80 de ani, făcută predecesorului său de 89 de ani, se încadrează "în simplitatea relației de zi cu zi între Sfântul Părinte și papa emerit".


Este tradițional ca Francisc să meargă înainte de Crăciun să îl felicite pe papa Benedict al XVI-lea la reședința în care acesta locuiește de când a renunțat la pontificat în februarie 2013, împreună cu patru laici din congregația "Memores Domini".


La 17 decembrie, Joseph Ratzinger a trimis un mesaj de felicitare scris lui Francisc cu ocazia aniversării a 80 de ani și, mai târziu, după-amiaza, l-a sunat personal.


În plus Benedict i-a trimis "trei mici cadouri", nedezvăluite de Vatican, dar cu un conținut înalt "simbolic" pentru papa argentinian.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.54 secunde