Panică la Tunis! ATENTAT SINUCIGAȘ lângă ambasada SUA

105
Panică la Tunis! ATENTAT SINUCIGAȘ lângă ambasada SUA - dddd-1583494404.jpg

Articole recomandate

Un terorist sinucigaș s-a aruncat în aer vineri, lângă ambasada SUA din Tunis, capitala Tunisiei, informează Reuters, care citează postul de radio tunisian Mosaique, potrivit Agerpres. La rândul său, AFP citează Ministerul de Interne al Tunisiei, care nu precizează natura exploziei. Cinci persoane au fost rănite în atac.

Pietoni panicați circulau în apropierea ambasadei - situată în cartierul select Berges du Lac, la circa zece kilometri de centrul capitalei tunisiene - unde a avut loc explozia, la sfârșitul dimineții, potrivit imaginilor de pe rețelele sociale.

UPDATE:

Explozia care a avut loc vineri în apropiere de ambasada SUA din capitala Tunisiei a fost provocată de cel puțin un terorist-sinucigaș ce conducea o motocicletă și care s-a aruncat în aer lângă ambasadă, rănind 5 polițiști, potrivit mass-media locale, acesta fiind cel mai grav atac raportat în această țară din vara trecută, informează Reuters. Oficiali de la ambasada americană au confirmat atacul într-un tweet pe contul oficial și le-a cerut oamenilor să evite zona.

La câțiva metri de intrarea principală în ambasada SUA, se puteau vedea o motocicletă arsă și un vehicul avariat al poliției, în timp ce un elicopter survola locul și un mare număr de polițiști erau prezenți în zonă, relatează Reuters.

Potrivit Radio Mosaique, un post de radio local, atacatorul a rănit cinci polițiști atunci când s-a aruncat în aer. Tot potrivit acestui post de radio, este posibil să existe un al doilea atacator.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4022 secunde