Oligarhul a cărui fiică a omorât cinci oameni într-un accident "cere iertare în genunchi" familiilor victimelor

628
Oligarhul a cărui fiică a omorât cinci oameni într-un accident

Articole recomandate

Oligarhul ucrainean Vasily Zaitsev, tatăl tinerei de 20 de ani care a omorât cinci persoane și a rănit grav alte șase, într-un accident rutier produs în urmă cu o săptămână în Harkov, a spus că el și soția lui "cer iertare în genunchi" familiilor victimelor.

Alyona Zaitseva se afla la volanul unui Lexus când a trecut pe roșu și a fost lovită de o altă mașină, ricoșand în mulțime. Cinci oameni au murit, iar alți șase au fost grav răniți. După accident, tânăr de 20 de ani a fost încarcerată.

La ultima apariție la tribunal, Alyona Zaitseva a plâns, în timp ce purta o pereche de cizme în valoare de 1.000 de euro. Tinerei i-a fost refuzată cererea de eliberare pe cauțiune, decizie care l-a făcut făcut pe tatăl ei, oligarhul ucrainean Vasily Zaitsev, să lanseze un apel emoționant în numele familiei.

"O tragedie teribilă a luat viața unor oameni. Cuvintele nu pot descrie teroarea și suferința pentru cei care au pierit sau sunt răniți. În genunchi le cerem iertare, în numele fiicei noastre, familiilor celor dispăruți sau răniți în acest accident oribil", a declarat Vasily Zaitsev, citat de Metro.uk.

Oligarhul ucrainean și soția lui, Tatiana, au oferit aproximativ 1.25 milioane de euro cash pentru a ajute familiile victimelor.

Tatăl Alyonei Zaitseva a declarat, de asemenea, că șoferul autoturismului Volkswagen este vinovat de producerea accidentului.

"Volkswagenul a lovit mașina condusă de fiica noastră. Din cauza loviturii puternice, mașina a fost proiectată în oameni pe trecerea de pietoni", a spus acesta. "Judecătorii trebuie să ia în calcul faptul că în accident au fost implicate două autoturisme", a mai spus oligarhul ucrainean.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7007 secunde