Rămas singur la Washington

Obama a fost la cumpărături de Crăciun

441
Obama a fost la cumpărături de Crăciun - obamalacumparaturi-1324568938.jpg
Președintele american Barack Obama, rămas singur la Washington după ce restul familiei sale a plecat în vacanță în Hawaii, a mers la cumpărături de Crăciun.

Urmărit de camere de televiziune, președintele s-a oprit prima dată la un magazin pentru animale, de unde a cumpărat o jucărie de cauciuc în valoare de 24,99 dolari și încă un obiect pentru câinele familiei, Bo, care l-a însoțit.

Bo s-a jucat cu un alt animal din magazin, în timp ce Obama a dat mâna cu alți clienți.

Apoi, Obama s-a dus la un alt magazin, Best Buy, de unde a cumpărat un joc video pentru fiicele sale. Jocul "Just Dance 3", pentru consola Nintendo Wii, "dă viață petrecerii cu peste 45 de melodii din diferite genuri, inclusiv cele mai tari hituri de astăzi", potrivit etichetei.

Jocul permite unui număr de patru jucători să danseze simultan, însă Obama le-a spus reporterilor care l-au însoțit că nu vor reuși niciodată să îl fotografieze jucând acest joc cu soția și cele două fiice ale sale.

Obama a menținut cheltuielile în jurul a 40 de dolari, subliniind mesajul unei campanii a Casei Albe intitulată "Ce înseamnă 40 de dolari pentru tine?". Potrivit analiștilor, americanii de rând vor pierde 40 de dolari pe săptămână, dacă republicanii și democrații din Congres nu vor reuși să ajungă la un acord privind extinderea scutirii de taxe pentru tot anul 2012.

Întrebat dacă va oferi personal cadourile cumpărate, Obama nu a răspuns.

După cumpărături, liderul ameri-can s-a oprit pentru a lua prânzul într-o pizzerie.

Președintele a rămas la Casa Albă până când Congresul va aproba o serie de măsuri financiare cruciale. Restul familiei sale a plecat însă săptămâna trecută în Hawaii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Înjunghiat de Crăciun
Vineri, 23 Decembrie 2011
Stire din Social : Cum este vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4184 secunde