Mai multe ştiri online:

O sportivă aflată în moarte cerebrală din luna decembrie a născut un băiețel, apoi a murit

Ştire online publicată Vineri, 29 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
O sportivă portugheză în vârstă de 26 de ani, aflată în moarte cerebrală din luna decembrie, a născut joi un băiețel, prin cezariană și apoi a murit, fiind înmormântată vineri.

Sportiva de talie internațională Catarina Sequeira se afla în moarte cerebrală în urma unui atac de astm suferit la domiciliu, conform Agerpres.

Băiețelul, numit Salvador, s-a născut când mama sa era însărcinată în circa 32 de săptămâni și este în prezent îngrijit într-un spital de neonatologie. Potrivit BBC, până în prezent, în Portugalia a mai fost raportat un singur caz în care un copil a fost născut de o mamă aflată în moarte cerebrală.

Medicii au declarat că intenția lor a fost să aștepte până vineri pentru ca Sequeira să ajungă la 32 de săptămâni de sarcină, însă starea ei respiratorie s-a deteriorat, iar medicii au fost nevoiți să îi efectueze joi o cezariană.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7265 secunde