€ 4.7607
£ 5.4399
$ 4.2653

Mai multe ştiri online:

O secție de poliție din Paris s-a închis din cauza invaziei de purici

Ştire online publicată Marţi, 07 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
O secție de poliție din nord-estul Parisului a trebuit să fie evacuată duminică după ce a fost invadată de purici, a informat un sindicat al polițiștilor, conform The Guardian.


„Secția de poliție a fost închisă până la noi informații!”, scria pe un afiș lipit de intrarea în secția din arondismentul 19 din Paris.
Sindicatul a informat pe Twitter că secția a fost victima unei „invazii de purici”, condițiile de muncă fiind astfel „intolerabile” timp de mai multe zile.


În ciuda eforturilor de dezinsecție, situația, care a început acum trei săptămâni, s-a înrăutățit, ofițerii fiind mușcați constant, conform postului de radio France Bleu Paris.


Unii dintre polițiști au dus și acasă puricii, conform liderului de sindicat Emmanuel Cravello.
„Mai mulți colegi s-au dus la medic având multe mușcături. Problema este că unii dintre ei au dus puricii acasă și acum și copiii lor au fost mușcați. Această situație nu poate continua”, a afirmat el.


Sindicatul cere o dezinfectare totală a secției, care ar putea dura în jur de 48 de ore.
Lideri de sindicat se vor întâlni luni cu ministrul de Interne Christophe Castaner pentru a discuta despre starea de sănătate a lucrătorilor în situații de urgență.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8415 secunde