O nouă regulă. Miresele primesc în ziua nunții bâte din lemn cu care să-și bată soții

190
O nouă regulă. Miresele primesc în ziua nunții bâte din lemn cu care să-și bată soții - onouaregula-1493638635.jpg

Articole recomandate

Sute de mirese din India au primit ca dar de nuntă ciomege din lemn cu îndemnul de a le folosi fără milă ca arme împotriva soților care devin violenți. 


Mesaje războinice de genul "pentru uzul contra bețivanilor" sunt incripționate chiar pe armele cu pricina care pot măsura chiar și 40 de centimeri și care, de obicei, sunt folosite în cadrul spălărilor manuale a rufelor.


Gopal Bhargava, ministru pentru zona Madhya Pradesh, spune că prin intermediul ineditului dar nupțial autoritățile au vrut să tragă un semnal de alarmă în ce privește violența domestică și că, totuși, înainte de a-l folosi, recomandă femeilor să dialogheze cu împricinatul. Abia apoi, dacă oponentul nu înțelege de vorbă bună și devine agresiv, soțiile pot pune bățul să vorbească în locul lor. "Multe femei s-au plâns că soții lor devin agresivi după ce beau și că adesea aceștia consumă toate economiile familiei. Nu intenționez să instig femeile la violență, ci este o încercare de a preveni asemenea situații", a scris ministrul pe pagina sa de Facebook. Potrivit BBC, cel puțin 10.000 de astfel de făcățele ar fi fost comandate de autorități.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4144 secunde