O navă de pescuit cu 34 de marinari s-a scufundat. Victimele, date dispărute

299
1
O navă de pescuit cu 34 de marinari s-a scufundat. Victimele, date dispărute - onavadepescuit-1438962447.jpg

Articole de la același autor

Traulerul "Al - Amal" s-a scufundat, în largul coastei statului autonom Puntland, din Somalia, la aproximativ 5 mile de portul Eyl, cunoscut ca un fost bastion al piraților. Cei 34 de membri ai echipajului sunt dați dispăruți. Garda de Coastă din Puntland desfășoară acțiuni de căutare pe mare încă de pe 5 august. Echipajului include navigatori din Yemen, Kenya, Indonezia și Vietnam. Navă făcea braconaj în apele somaleze încă de anul trecut, cu o licență de pescuit falsă, potrivit relatărilor din presa maritimă. Armatorul era o companie din Yemen.

Navă de pescuit "Al - Amal" avea capacitatea de 510 tdw, fusese construită în 1978 și era înmatriculată sub pavilion Coreea. 

Comentează știrea

Roxana
7 august 2015
Oportunitate extra in timpul liber!

Oportunitate extra in timpul liber! Trebuie sa ai doar minim o ora libera pe zi, calculator sau laptop, conexiune la internet, multa incredere si multa seriozitate. Noi iti oferim restul, adica programul pe care sa-l folosesti cand vrei, in timpul tau liber si sa castigi bani, chiar din prima luna. Vrei mai multe detalii? Solicita acum informatii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5534 secunde