€ 4.7627
£ 5.4233
$ 4.2726

Mai multe ştiri online:

O importantă companie aeriană și-a anulat toate zborurile, pe termen nedeterminat

Ştire online publicată Joi, 18 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Compania aeriană Jet Airways, una dintre cele mai mari din India, a anunțat încetarea tuturor operațiunilor sale pe termen nedeterminat, din cauza dificultăților financiare.


Anunțul vine după ce Banca de Stat a Indiei a refuzat să mai prelungească finanțarea pentru companie. Joi, actiunile Jet Airways au scăzut cu 34%, ajungând la aproximativ 260 milioane de dolari (199 milioane de lire), departe de maximul de 1.6 miliarde de dolari atins în 2005.

Jet Airways și creditorii săi au încercat timp de mai multe săptămâni să încerce găsirea unei soluții la problema datoriilor companiei, care se ridică la peste un miliard de dolari. Cum aceste eforturi au fost zadarnice, Jet Airways a anunțat miercuri: "În consecință, cu efect imediat, Jet Airways este obligată să anuleze toate zborurile internaționale și interne. Ultimul zbor va fi operat astăzi".

Jet Airways este a doua cea mai mare companie aeriană din India, cu zbouri către 57 de destinații, 20 dintre ele fiind internaționale. Între cursele regulate ale operatorului aerian se numără Bruxelles, Paris, Milano, Londra și Manchester. Ultimul zbor al companiei a fost înregistrat miercuri seară, la ora 22.19 (ora 19.49, ora României), pe ruta Amristar - Mumbai.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7484 secunde