O fostă membră Spice Girls a dezvăluit că a avut o aventură de o noapte cu o colegă de trupă

301
O fostă membră Spice Girls a dezvăluit că a avut o aventură de o noapte cu o colegă de trupă - melaniebrowne1531260977393-1553440554.jpg

Articole recomandate

Melanie Brown, cunoscută sub numele de Mel B, a susținut că a avut o aventură de o noapte cu colega sa din trupa Spice Girls, Geri Horner, relatează duminică Press Association, citată de Agerpres.


Brown, 43 de ani, a spus că aventura a avut loc în perioada de glorie a formației și au glumit după aceea în legătură cu asta. Ea a spus că Horner, 46 de ani, o va "ucide" pentru că a dezvăluit acest lucru, potrivit The Sun.


Brown a dat din cap în semn de confirmare când a fost întrebată de prezentatorul emisiunii Good Morning Britain, "Te-ai culcat cu Geri?".


"(Geri) mă va urî pentru asta, dar este un fapt. S-a întâmplat și am glumit după aceea în legătură cu asta. Am fost cele mai bune prietene", l-a întrebat ea pe Piers Morgan.


"Da, am spus-o acum. O să mă omoare (Geri), la fel și soțul ei", a mai spus Mel B. Geri Horner este căsătorită cu directorul echipei de Formula 1 Red Bull, Christian Horner.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0144 secunde