O fetiță de nouă ani a fost împușcată mortal în cap de un băiat de opt ani

3257
O fetiță de nouă ani a fost împușcată mortal în cap de un băiat de opt ani - masinapolitie-1316589155.jpg

O fetiță de nouă ani, din Colibași, județul Giurgiu, a murit, aseară, după ce a fost împușcată în cap, din greșeală, de un băiat de opt ani, cu o pușcă de vânătoare de calibru 12 milimetri, polițiștii stabilind că fata se juca în locuința băiețelului împreună cu fratele mai mic al acestuia.Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu, cei trei minori se jucau nesupravegheați de către adulți, iar la un moment dat unul dintre băieți a găsit arma de vânătoare a bunicului său, pe care a îndreptat-o spre fetiță. Pușca cu alice s-a descărcat, în urma împușcăturii fetița murind pe loc.

Polițiștii au stabilit că arma aparține bunicului băieților, vecin cu tatăl fetei, iar la ora actuală anchetatorii cercetează împrejurările în care a ajuns pușca în mâinile minorilor, în condițiile în care aceasta trebuia să fie încuiată într-un fișet metalic, dezasamblată și fără muniție.

"Fetița se juca cu alți doi copii, ambii băieți, frați, unul de opt ani și unul de cinci ani, în bucătăria locuinței celor doi băieți. Aceștia au găsit, la un moment dat, pușca de vânătoare a bunicului lor, S. Gheorghe, în vârstă de 56 de ani, deținător legal de armă, aceasta fiind neasigurata și încărcată. Băiețelul de opt ani s-a jucat cu pușca, îndreptând-o spre fetița pe care a împușcat-o de la distanță mică în cap, aceasta murind pe loc. Copiii sunt vecini, stau la case situate peste stradă și se jucau în mod obișnuit împreună, iar în momentul în care a avut loc tragedia aceștia erau nesupravegheați", a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Giurgiu, agent șef Constantin Vasilache, citat de Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 Septembrie 2011
Stire din Social : A murit chirurgul Alexandru Pesamosca
Pagina a fost generata in 0.4773 secunde