O fetiță a primit la creșă o pungă plină cu cocaină și i-a spus mamei că a gustat din droguri

198
O fetiță a primit la creșă o pungă plină cu cocaină și i-a spus mamei că a gustat din droguri - cocaina1170x630-1539342203.jpg

Articole recomandate

O fetiță în vârstă de 4 ani, din New York, SUA, a adus acasă, de la creșă, mai multe capsule cu cocaină, spunându-i mamei ei că sunt capsule cu "dințișorii de lapte" pe care le-a primit de la colegii de clasă. Mai mult de atât, copila a și pus în gură o capsulă cu cocaină, scrie libertatea.ro


Serenty Straker a venit vinerea trecută acasă cu o pungă plină cu capsule cu cocaină, pe care a primit-o de la un coleg de creșă. Acesta i-a spus micuței că sunt 'dinți de lapte', iar înainte să îi aratei mamei sale 'cadoul', ea a pus una în gură, scrie boston25news.com.

'Putea să moară dacă ingera asta. Am fost foarte supărată', a spus mama fetiței.


Femeia s-a dus glonț la poliție, unde detectivii au confirmat că substanța era cocaină, apoi și-a dus copilul la spital pentru a o testa. Analizele au arătat că deja ingerase o cantitate mică de cocaină, înainte să o scuipe.

Educatoarea de la creșă susține că cel mai probabil cineva a aruncat punga cu cocaină în curtea creșei.

'Am verificat creșa peste tot și toți copiii sunt în siguranță', a spus aceasta, chiar dacă mama fetiței este nemulțumită.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5076 secunde