O femeie și fiica sa au căzut de la etajul al optulea al unei clădiri, omorând un trecător

592
O femeie și fiica sa au căzut de la etajul al optulea al unei clădiri, omorând un trecător - paris13543389b08720900-1522757713.jpg

Articole recomandate

Un trecător a murit duminică la Pantin, o localitate din departamentul francez Seine-Saint-Denis, după ce a fost rănit de căderea încă neexplicată, de la etajul al optulea al unei clădiri, a unei femei și a fiicei sale în vârstă de doi ani, informează publicația franceză Le Figaro, citând declarațiile făcute de unele surse pentru AFP.

Rezultatul medicilor pentru femeie și fetița sa, ambele în stare gravă, a rămas rezervat luni, a precizat o sursă apropiată anchetei.

Circumstanțele căderii lor, duminică, cu puțin timp înainte de ora 17:00, într-o zonă aflată între localitățile Pantin și Aubervilliers, rămân "pentru moment necunoscute", a adăugat sursa.

Pe de altă parte, o sursă din cadrul poliției a indicat că femeia "s-a aruncat în gol de la o fereastră a apartamentului său, antrenând în căderea sa și pe fiica sa de doi ani".

Un bărbat care mergea pe stradă la momentul respectiv a fost lovit de femeie, potrivit acestei surse.

Având leziuni grave la torace și la șold, bărbatul a fost dus la spital unde a murit trei ore mai târziu.

O anchetă pentru a determina cauzele morții sale a fost încredințată departamentului local de ordine și siguranță publică, a indicat parchetul din Bobigny.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2007 secunde