O femeie de 96 de ani s-a vindecat de coronavirus

164
O femeie de 96 de ani s-a vindecat de coronavirus - coronavirus-1585225177.jpg

Articole recomandate

O femeie în vârstă de 96 de ani din Coreea de Sud a devenit cel mai în vârstă pacient din țară care s-a recuperat complet după ce a fost infectată cu noul coronavirus, transmite CNN.


Femeia, din județul Cheongdo, provincia Gyeongsang de Nord, Coreea de Sud, identificată drept doamna Hwang, a fost declarată complet recuperată miercuri.


Județul Cheongdo este aproape de sudul orașului Daegu, unde sunt concentrate cele mai multe cazuri de coronavirus din țară.
Hwang fusese diagnosticată cu coronavirus pe 13 martie și a primit tratament intensiv la clinica publică Pohang, est de Daegu.


Acum se află sub autocarantină în casa sa din Cheongdo, unde locuiește cu fiul ei.


Autoritățile din Coreea de Sud au înăsprit regulile de intrare pentru cei care vin din țări puternic afectate de pandemie, fiind supuși unei carantine obligatorii de două săptămâni, însă cel puțin 11 persoane au încălcat regulile de autoizolare în perioada 13-24 martie, a precizat Ministerul Sănătății, fără a menționa naționalitățile lor.


Coreea de Sud a raportat joi 104 noi cazuri de coronavirus, având pentru a doua zi la rând mai multe cazuri importate decât cele interne, conform Centrului Coreean pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (KCDC).


Numărul total al cazurilor a ajuns la 9.241, iar bilanțul deceselor a urcat la 142, de la cele 126 anunțate miercuri.


Sursa: CNN


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4604 secunde