O fată de 13 ani dispărută din octombrie a fost găsită vie! Părinții ei fuseseră uciși când ea a dispărut

611
O fată de 13 ani dispărută din octombrie a fost găsită vie! Părinții ei fuseseră uciși când ea a dispărut - fata-1547197931.jpg

Articole recomandate

Jayme Closs, o fetiță de 13 ani, din Wisconsin (SUA), a fost descoperită vie și nevătămată după aproape trei luni de la momentul în care dispăruse.



Părinții ei, în vârstă de 56 și 46 de ani, fuseseră găsiți morți când fata a dispărut, în octombrie anul trecut, a anunțat bbc.com. Părinții fetei fuseseră împușcați în casa lor și s-a crezut că acela care a luat copila a fost vinovat și de uciderea celor doi. Fata se pare că a reușit să fugă de pe o proprietate din localitatea Gordon, din același stat, Wisconsin.

"Am promis că vom aduce fata acasă și ne-am ținut de această promisiune", a spus un reprezentant al poliției. Alte detalii n-au mai fost oferite de polițiști. Un bărbat care își plimba câinele a găsit-o pe fată și a bătut la ușa unei vecine, o profesoară din localitate: "Ea e Jayme Closs! Sunați la 112!" 


S-au primit peste 400 de apeluri despre posibile indicii 


Profesoara care a găsit-o pe fată a spus că aceasta e slabă, era murdară și încălțată cu pantofi mult mai mari ca talpa ei. Fata a stat aproximativ 20 de minute în casa profesoarei, timp în care a refuzat apa și mâncarea oferite. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9504 secunde