O elevă a încercat să se sinucidă în toaleta școlii!

222
O elevă a încercat să se sinucidă în toaleta școlii! - sadwindowgirllonelymissyouvintag-1350569444.jpg

O elevă de 18 ani, de la la Grupul Școlar "Dimitrie Filișanu", din Filiași, județul Dolj, a încercat să se sinucidă în toaleta unității de învățământ, ea fiind găsită la scurt timp de o colegă, informează realitatea.net.

Tânăra a fost transportată de urgență la spital, unde a primit primele îngrijiri medicale. În prezent se află în afara oricărui pericol.


După ce a sesizat absența ei de la oră, o colegă s-a dus să o caute pe tânăra la toaletă, unde a și găsit-o zăcând în stare de inconștiență.


"Pacienta a venit în stare stabilă, era conștientă, avea o ușoară marcă în jurul gâtului, se pare de la un cordon cu care a încercat să se sinucidă. A fost consultată de medicul de la Reanimare, i s-a pus un guler cervical ca să fim siguri că nu are nimic la coloană și a fost trimisă la Spitalul de Urgență Craiova pentru a i se face investigații amănunțite. Cu siguranță va avea nevoie și de un consult psihiatric", a declarat Mariana Georgescu, directorul medical al spitalului din Filiași.


Adolescenta, aflată la a doua tentativă de suicid, este o elevă cuminte și care nu avea absențe la școală, completează aceeași sursă.

 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4448 secunde