O ambarcațiune improvizată a naufragiat pe fluviul Congo. Peste 100 de morți și persoane dispărute

170
O ambarcațiune improvizată a naufragiat pe fluviul Congo. Peste 100 de morți și persoane dispărute - congo-1633794995.jpg

Articole recomandate

Bilanţul victimelor în urma naufragiului unei ambarcaţiuni improvizate pe fluviul Congo se ridică la peste 100 de morţi şi persoane date dispărute, informează AFP, citată de Agerpres.


Ambarcațiunea s-a răsturnat la începutul săptămânii. 51 de trupuri au fost recuperate vineri seara, a precizat telefonic Nestor Magbado, purtător de cuvânt adjunct al guvernatorului provinciei Mongala (nord-vest), estimând la 69 numărul celor dispăruţi. Există 39 de supravieţuitori, a adăugat el.


În absenţa vreunei mărturii din partea supravieţuitorilor, numărul celor dispăruţi este doar o estimare, a ţinut să precizeze acesta, având în vedere numărul de persoane care ar fi putut să încapă în respectiva ambarcaţiune.


Nu a fost o simplă ambarcaţiune, ci una compusă din nouă pirogi motorizate legate una de alta, a indicat Magbado, care consideră că supraîncărcarea şi vremea nefavorabilă explică acest naufragiu.


Sursa: Agerpres




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6384 secunde