O aeronavă Boeing 737, confiscată în Franța

197
O aeronavă Boeing 737, confiscată în Franța - oaeronava-1541943544.jpg

Articole recomandate

Un avion Boeing 737 al companiei aeriene low-cost Ryanair, care valorează 100 de milioane de dolari, a fost confiscat de prefectura din Bordeaux, în Franța, în contul unei datorii de o jumătate de milion de euro. Compania datora banii în urma unei condamnări a justiției europene, care a decis că a primit ajutoare de stat necuvenite.

Aeronava trebuia să efectueze cursa Bordeaux-Londra și avea aproape 150 de pasageri la bord, care au fost coborâți imediat, fiind preluați de o altă aeronavă a companiei, potrivit digi24.ro.

Nu ar fi fost o problemă să plătească, dar s-au ambiționat să nu o facă, așa că și francezii au vrut să arate ce pot, ar fi concluzia acestei întâmplări inedite. De altfel, la 24 de ore de la incident, francezii și-au recuperat banii și au ridicat sechestrul pus asupra avionului.

Compania Ryanair trece, în ultima perioadă, prin mai multe scandaluri. Alături de concurentul Wizz Air, este suspectată de practici tip cartel în România. Consiliul Concurenței a fost sesizat deja de către Asociația pentru Protecția Drepturile Pasagerilor.

Iar, recent, șase angajați ai companiei Ryanair au fost pozați într-o ipostază revoltătoare. Au fost concediați după ce fotografia a devenit virală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4283 secunde