Nunta a doi tineri s-a transformat în înmormântare. Cei doi au murit într-un accident, cu o zi înainte de marele eveniment

2868
Nunta a doi tineri s-a transformat în înmormântare. Cei doi au murit într-un accident, cu o zi înainte de marele eveniment - cuplununtainmormantare-1526202336.jpg

Articole recomandate

Nunta a doi tineri s-a transformat în înmormântare, după ce amândoi și-au pierdut viața într-un tragic accident rutier, care a avut loc cu doar câteva ore înainte de ceremonia în care ar fi trebuit să-și jure credință veșnică, relatează Daily Mirror.


Luana Alves (36 de ani) și Rodrigo Nogueira (31 de ani) urmau să se căsătorească în acest weekend, în orașul Passos din Brazilia. Cei doi nu au mai ajuns însă la altar. Cu o noapte înainte de nuntă, aceștia au fost implicați într-un accident rutier, în timp ce se îndreptau către casă. Rodrigo ar făcut o manevră greșită, în timp ce încerca să efectueze o depășire, și a lovit un vehicul frontal. În urma impactului, Luana a murit pe loc. Rodrigo a fost transportat în stare gravă la spital, însă a decedat și el câteva ore mai târziu, din cauza rănilor suferite.

Rudele celor doi, care au venit în oraș pentru a luat parte la nuntă, au fost nevoiți să abandoneze planurile și să organizeze înmormântarea acestora. Funeraliile celor doi au avut loc în aceeași biserică în care aceștia urmau să-și jure credință veșnică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9361 secunde