Numărul victimelor provocate de uraganul Sandy a ajuns la 28 în SUA și Canada

157
Numărul victimelor provocate de uraganul Sandy a ajuns la 28 în SUA și Canada - sandy-1351619779.jpg
Cel puțin 27 de persoane au fost ucise în Statele Unite ale Americii și una în Canada din cauza rafalelor de vânt violente și a inundațiilor puternice provocate de trecerea uraganului Sandy, conform ultimului bilanț prezentat marți de autorități, relatează AFP.

Cincisprezece persoane au murit în statul New York, a anunțat pe Twitter guvernatorul statului (@ NYGovCuomo) Andrew Cuomo. Dintre acestea, 10 au murit în orașul New York, afectat grav de uragan, a precizat primarul orașului Michael Bloomberg în cadrul unei conferințe de presă.

Două persoane, dintre care un pompier, și-au pierdut viața în statul Connecticut (nord-est), a anunțat guvernatorul Dan Malloy.

Alte trei persoane au fost ucise în New Jersey (est), între care mama și tatăl a doi copii, toți aflați la bordul unei mașini peste care s-a prăbușit un copac. Cei doi copii au scăpat nevătămați, a afirmat guvernatorul Chris Christie. 

În Pennsylvania (est), patru persoane au fost ucise. 

În Maryland (est), o femeie a murit după ce a fost lovită de un copac, în timp ce în Virginia de Vest (est), unde ninge abundent în zona de munte, o femeie în vârstă de 48 ani a fost ucisă într-un accident cu un camion. 

O femeie, membru al echipajului HMS Bounty, care s-a scufundat în largul Carolinei de Nord (sud-est), a murit la spital. Căpitanul era încă dat dispărut marți. 

De cealaltă parte a frontierei, în Canada, unde efectele furtunii s-au făcut deja simțite, o femeie a fost ucisă de dărâmături purtate de vânt, potrivit poliției din Toronto. 

Uraganul a făcut deja 67 de morți în Caraibe, Cuba, Haiti și Jamaica după ce a traversat aceste țări săptămâna trecută însoțit de ploi torențiale și vânturi violente.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4423 secunde