Poziția oficială a Kremlinului:

"Nu există nicio dovadă de piratare a agenției de presă a Qatarului de către hackeri ruși!"

152

Articole recomandate

Kremlinul a respins, ieri, acuzațiile americane referitoare la o piratare de către hackeri ruși a agenției oficiale de presă a Qatarului, președinția rusă precizând că "s-a săturat" să tot reacționeze la atacuri care "nu se bazează pe nicio dovadă", relatează AFP.

"Ne-am săturat să tot reacționăm la banalități care nu se bazează pe nicio dovadă. Acest fel de acuzații îi discreditează de fapt pe cei care le lansează", a declarat Andrei Kruțkih, consilierul președintelui Vladimir Putin pentru securitatea cibernetică, citat de Interfax.

"Din păcate, ei (n.r. - americanii) nu inventează nimic nou și, de aceea, indiferent de ce se întâmplă, ei vorbesc de hackeri. Este mereu aceeași poveste. Ca de fiecare dată, nu există dovezi și concluziile sunt trase înainte chiar să fie făcută o anchetă", a adăugat Kruțkih.

Potrivit CNN, care citează responsabili americani, hackeri ruși sunt la originea unui atac informatic împotriva agenției oficiale de presă a Qatarului survenit în mai, care a reaprins tensiunile în regiune. Scopul Moscovei era, cu această piratare, să provoace divizări între SUA și aliații lor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3659 secunde