Noul premier al Italiei, probleme cu studiile la Universitatea din New York

186
Noul premier al Italiei, probleme cu studiile la Universitatea din New York - noulpremieralitaliei-1527081660.jpg

Articole recomandate

Nici nu și-a preluat funcția de premier că Giuseppe Conte a ajuns pe prima pagină a ziarelor. În CV-ul publicat de Asociația Avocaților Publici Italieni este trecut că Giuseppe Conte și-a perfecționat studiile juridice și la Universitatea din New York, dar unitatea de învățământ spune că nicio persoană cu acest nume nu apare în evidențele sale.


Un purtător de cuvânt al Universității din New York, Michelle Tsai, a declarat că în registrele academice nu există nicio urmă a numelui acestuia, precizând că Giuseppe Conte ar fi putut frecventa cursuri de una până la două zile care nu sunt înregistrate în registre. 


"Nicio persoană cu acest nume nu apare în evidențele noastre, nici ca student, nici ca membru al facultății", a declarat, pentru New York Times, Michelle Tsai. 


Într-un alt curriculum, cel trimis la Camera Deputaților pentru alegerea membrilor Consiliului de Administrație al Președinției, Conte a trecut că în perioada cuprinsă între anii 2008 - 2012 a petrecut în fiecare vară cel puțin o lună la universitatea americană. Numai că din verificările efectuate de corespondentul Italiei la New York Times, Jason Horowitz, numele acestuia nu apare în registrele universității.     


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3918 secunde