Mai multe ştiri online:

Nouă copii înjunghiați mortal într-o școală / CRIMINALUL, EXECUTAT!

Ştire online publicată Joi, 27 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
foto: romaniatv.net
Nouă copii înjunghiați mortal într-o școală / CRIMINALUL, EXECUTAT! - chhh703x42237155900-1538033690.jpg
Autoritățile chineze au executat joi un bărbat care a ucis nouă elevi într-un atac cu cuțitul la o școală generală în aprilie, au anunțat mass-media de stat, transmite dpa.

Sentința împotriva criminalului în vârstă de 28 de ani a fost pusă în aplicare în districtul Mizhi, provincia Shaanxi, potrivit China News.

Bărbatul fusese găsit vinovat de "omucidere intenționată" și nu a făcut apel la verdictul său. Execuția lui a fost aprobată de Curtea Supremă.

Autoritățile au declarat că bărbatul i-a atacat pe elevi în fața unei școli din districtul Mizhi în China centrală pe 27 aprilie, făcând nouă morți. Victimele aveau vârste cuprinse între 12 și 18 ani.

Instanța a constatat că el era nemulțumit de munca și viața sa și a decis să se răzbune pe elevi.

Potrivit unor informații anterioare, atacatorul le-a declarat autorităților că a fost agresat de colegii de clasă în timp ce frecventa aceeași școală generală și că el îi "ura" pe ceilalți elevi.

Cuțitele sunt cel mai frecvent utilizate în atacurile din China, unde deținerea armelor este ilegală. În țară au fost comise mai multe atacuri cu cuțitul în ultimii ani.

În februarie, o femeie a fost ucisă și 12 persoane rănite într-un atac cu cuțitul la un centru comercial din Beijing, iar în iulie anul trecut, două persoane au fost omorâte și nouă rănite într-un atac cu cuțitul la un magazin Walmart din sudul Chinei, scrie romaniatv.net

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8724 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7983 secunde