NOROCOS PÂNĂ LA CAPĂT! Povestea incredibilă a celui care a câștigat DOUĂ milioane de dolari la loto

357
NOROCOS PÂNĂ LA CAPĂT! Povestea incredibilă a celui care a câștigat DOUĂ milioane de dolari la loto - loteriecanadianpensie-1525418782.jpg

Articole recomandate

Un canadian a câștigat 2 milioane de dolari la loterie în ziua în care s-a pensionat și și-a sărbătorit ziua de naștere. Pentru Ping Kuen Shum din Vancouver, 28 aprilie este cu siguranță cea mai norocoasă zi din viața lui.


Ping Kuen Shum povestește că pe data de 28 aprilie, ziua sa de naștere și anul acesta, ultima zi de muncă înainte de pensie, s-a simțit norocos și a cumpărat un bilet la loterie. Seara a aflat că toate cele șase numele alese au fost extrase și că a devenit câștigătorul a 2 milioane de dolari canadieni (1,5 milioane de dolari americani).


Fericitul câștigător a declarat că din acești bani va face o călătorie în China și restul îi va împărți cu familia și se va asigura că va avea o pensie liniștită.

"Este de necrezut că toate cele trei evenimente s-au întâmplat în aceeași zi. Am muncit din greu atâția ani și aștept cu nerăbdare să mă bucur de această avere alături de familia mea", a spus Ping.


Numerele câștigătoare ghicite de Ping au fost 09, 12, 13, 18, 21 și 29.

British Columbia Lottery Corporation (BCLC) a calculat șansele de a nimeri toate cele șase numere ca unul în 13.988.316.

Vârsta și ocupația lui Ping nu au fost făcute publice de BCLC în baza unui acord de confidențialitate semnat cu acesta.

La sfârșitul lunii martie, o tânără canadiancă din provincia Quebec a câștigat 1.000 de dolari pe săptămână pentru tot restul vieții ei cu un bilet la loterie cumpărat cadou la împlinirea a 18 ani.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4788 secunde