Mai multe ştiri online:

Noi sancțiuni americane lovesc industria turistică din Cuba

Ştire online publicată Joi, 06 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Statele Unite au anunțat, marți, impunerea de noi sancțiuni industriei turistice cubaneze, un sector esențial pentru economia insulei, acuzată de Washington că susține regimul președintelui venezuelean Nicolas Maduro, informează AFP. 
SUA, care acuză Havana că joacă un rol destabilizator în America Latină, interzice acum cetățenilor săi să viziteze Cuba în călătorii de grup. Sancțiunile vizează, de asemenea, navele de croazieră sau ambarcațiunile private de agrement, precum și avioanele private sau comerciale. 


Departamentul Trezoreriei a explicat într-un comunicat că SUA nu vor permite călătorii culturale și educative de contact cu poporul cubanez. Acestea au dat posibilitatea mai multor mii de americani să viziteze insula după dezghețarea relațiilor bilaterale inițiată de președintele Barack Obama în 2014. 


Măsurile au fost anunțate de consilierul pe probleme de securitate națională al președintelui american John Bolton în timpul unei vizite în cadrul comunității cubaneze aflate în exil din Miami.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6941 secunde