Noi infectări cu coronavirus, înregistrate în Europa

193
Noi infectări cu coronavirus, înregistrate în Europa - 1-1581274149.jpg

Articole recomandate

Un cetățean britanic care s-a infectat cu noul coronavirus în timp ce se afla la o conferință în Singapore ar putea să fi răspândit virusul la cel puțin alte șapte persoane în timpul unui sejur de patru zile efectuat ulterior într-o stațiune din Alpii francezi, relatează agenția Reuters, preluată de Agerpres. Cinci alți britanici cazați în aceeași cabană cu el în stațiunea franceză Les Contamines-Montjoie la sfârșitul lunii ianuarie au fost de atunci confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus și au fost spitalizați în Franța.

Duminică, autoritățile spaniole au anunțat că un bărbat britanic a fost testat pozitiv cu noul coronavirus în Mallorca, precizând că el este unul din cei patru membri ai unei familii ținute de vineri sub observație după ce a intrat în contact în Franța cu o persoană diagnosticată între timp cu acest coronavirus.

Și tot duminică, autoritățile britanice au anunțat un al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus, menționând că acesta a contactat boala de la un alt britanic în timpul unui sejur în Franța, fără alte precizări. ''Acest nou caz pare să fie legat de cazurile grupate din stațiunea franceză de ski'', afirmă Paul Hunter, profesor de medicină la University of East Anglia. Rezidenții din Les Contamines-Montjoie stăteau duminică la coadă pentru a fi testați pentru noul coronavirus, în timp ce autoritățile fac eforturi pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5242 secunde