Nigel Farage, "atacat" cu un… milkshake

168
Nigel Farage,

Articole recomandate

Liderul Partidului britanic pentru Brexit, Nigel Farage, a fost, luni, ținta unui "atac" cu... milkshake, în timpul unui eveniment de campanie în orașul Newcastle din nord-estul Angliei, cu câteva zile înaintea alegerilor europarlamentare, relatează BBC. 
Farage, care tocmai susținuse un scurt discurs, a fost filmat plecând cu costumul pătat, însoțit de gărzile sale de corp, iar autorul "atacului", un anume Paul Crowther, un localnic în vârstă de 32 de ani, a fost reținut imediat de poliția locală. 


Crowther a asigurat că nu regretă cele 5,25 lire sterline cheltuite pe mixul de lapte, banane și caramel sărat, explicând pentru presă că "fierea și rasismul pe care le răspândește Farage în această țară sunt mult mai dăunătoare decât niște stropi de lapte pe fața lui". 


Farage, care a fost auzit comentând către bodyguarzi, în drum spre mașină, "eșec total... cum de n-ați reușit să-l opriți?", a transmis mai târziu pe Twitter că, "din păcate, unii susținători ai rămânerii Marii Britanii în Uniunea Europeană s-au radicalizat, până la un nivel la care o campanie normală devine imposibilă". 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2454 secunde