Nicolas Sarkozy și-a prezentat programul electoral

272
Nicolas Sarkozy și-a prezentat programul electoral - sarkozy-1333653720.jpg

Articole recomandate

Președintele francez Nicolas Sarkozy și-a prezentat, ieri după-amiază, programul electoral în vederea alegerilor de la 22 aprilie și 6 mai, în care vizează câștigarea unui nou mandat, în timp ce sondajele îl creditează în continuare cu șansa a doua în turul secund, după socialistul François Hollande, transmite AFP.

Prezentarea programului, unul "global și coerent", și care cuprinde măsuri cunoscute, dar și câteva noutăți, a avut loc la sediul de campanie. Programul include prevederi menite să faciliteze obținerea permisului de conducere și reducerea costurilor aferente, pentru stimularea mobilității populației și rezolvarea problemei locurilor de muncă, introducerea așa-numitei TVA sociale și renunțarea la săptămâna de lucru de 35 de ore, reforma învățământului profesional și reducerea imigrației.

În ce privește finanțele, Sarkozy a făcut trimitere la calendarul de reducere a deficitelor trimis de Franța la Bruxelles. Acesta prevede revenirea la echilibrul bugetar în 2016, printr-un efort de 115 miliarde de euro, repartizat în economii de 75 miliarde și venituri suplimentare de 40 de miliarde, dintre care 32 de miliarde au fost deja votate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Martie 2012
Stire din Actual : A murit "bestia" de la Toulouse
Pagina a fost generata in 0.3417 secunde