Nicolas Maduro, despre vicepreședintele american: "Un șarpe veninos!"

192
Nicolas Maduro, despre vicepreședintele american:

Articole recomandate

Președintele venezuelean Nicolas Maduro l-a calificat pe vicepreședintele american Mike Pence, care efectuează în prezent un turneu în America Latină, drept un "șarpe veninos" și a acuzat Uniunea Europeană, care tocmai și-a extins sancțiunile împotriva regimului de la Caracas, că îngenunchează în fața SUA, informează AFP.

"De fiecare dată când acest șarpe veninos de Mike Pence își deschide gura, mă simt încurajat pe calea pe care am ales-o", a afirmat șeful statului socialist în timpul unui discurs televizat.

Miercuri, Mike Pence a denunțat "impactul devastator al dictaturii lui Maduro", în cursul unei vizite într-un centru de primire a migranților venezueleni la Manaos (Brazilia).

"Te-am învins și te vom învinge, oriunde ai fi, oriunde te-ai duce, Mike Pence", i-a răspuns Nicolas Maduro.

Succesorul lui Hugo Chavez a atacat de asemenea decizia recentă a Uniunii Europene de a adăuga alte 11 noi nume pe lista cu responsabili venezueleni vizați de sancțiuni.

"UE îngenunchează în fața lui Donald Trump cu scopul de a pune mâna pe bogățiile naturale" ale acestei țări înzestrate cu cele mai mari rezerve de petrol din lume, a acuzat Maduro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3056 secunde