Nicolas Maduro anunță că nu va participa la Adunarea Generală a ONU

158
Nicolas Maduro anunță că nu va participa la Adunarea Generală a ONU - nicolas-1568413430.jpg

Articole recomandate

Liderul venezuelean Nicolas Maduro a declarat, joi, că nu va participa la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, care va avea loc, la finalul lunii septembrie, la New York, și a precizat că-i va trimite ca reprezentanți pe vicepreședinta Delcy Rodriguez și pe ministrul de Externe, Jorge Arreaza, transmite EFE. 


"Eu am fost anul trecut la New York, anul acesta nu vreau să merg, rămân cu dumneavoastră în Venezuela, foarte liniștit și în siguranță. Va merge Delcy împreună cu ministrul de Externe, ne vor face auzite vocea și adevărul, vocile lor sunt de mare valoare, cunoscute în lume", a spus Maduro la o întâlnire cu simpatizanții. 


El a indicat că, în această lună, va avea o agendă "surprinzătoare și intensă" pentru a apăra Venezuela. 
"Am mult de lucru pentru patrie, pentru apărarea păcii în Venezuela, pentru a face să avanseze planul de recuperare, creștere, prosperitate socială", a susținut Maduro. 


Anul trecut, Maduro a fost prezent la summitul de nivel înalt al ONU, unde l-a atacat pe președintele SUA, Donald Trump, căruia i-a propus însă și un dialog. Într-un discurs de peste 45 de minute, liderul venezuelean a învinuit Statele Unite pentru criza care afectează Venezuela, o acuzație pe care încă o reia în aproape toate intervențiile sale publice.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4805 secunde