Nicolas Cage și Alice Kim s-au despărțit după 12 ani

240
1
Nicolas Cage și Alice Kim s-au despărțit după 12 ani - nicolascage-1466841978.jpg

Articole recomandate

Actorul american Nicolas Cage (52 de ani) și actrița coreană Alice Kim (32 de ani) s-au despărțit după o căsnicie care a durat aproape 12 ani, scrie revista "People". 


Agentul de presă al actorului a confirmat informația, precizând că cei doi locuiesc separat încă din luna ianuarie. Nicolas Cage și Alice Kim, care ar fi trebuit să sărbătorească 12 ani de la căsătorie în luna august, au împreună un fiu, Kal-el Coppola Cage, în vârstă de 10 ani. Nicolas Cage a cunoscut-o pe Alice Kim în februarie 2004, pe vremea când ea lucra într-un restaurant din Los Angeles. S-au logodit după două luni și s-au căsătorit la sfârșitul lunii iulie a aceluiași an. Acesta a fost cel de-al treilea mariaj al actorului Nicolas Cage, în trecut fiind căsătorit cu actrița Patricia Arquette, în perioada 1995 - 2001, și cu Lisa Marie Presley, timp de doar patru luni, în 2002. Nicolas Cage mai are un fiu, Weston, în vârstă de 25 de ani, care provine din relația sa cu modelul Christina Fulton. 


În trecut, starul hollywoodian a vorbit despre diferența de vârstă dintre el și soția sa, precizând că mama actriței nu a fost foarte încântată în momentul în care l-a întâlnit. "Când mama-soacră ne-a vizitat pentru prima dată, înainte de a mă saluta, mi-a zis: «Este prea tânără!» În acel moment am știut că va fi o luptă dificilă." 


Comentează știrea

costica
25 iunie 2016
opinie

FRANCIZA ALTERNATIVA. VALORIFICA-TI timpul LIBER si castiga BANI de acasa.Ai nevoie doar de CALCULATOR si timp liber.NU necesita experienta, INSTRUIREA se va face prin 12 cursuri GRATUITE prin email, la sfarsitul acestor puteti CONTINUA sau va puteti RETRAGE.Tot mai multi oameni s-au convins de SERIOZITATEA oferita.Contact ("INFO) la adresa de email pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
Stire din Monden : Nicolas Cage nu va mai filma la Constanța!
Pagina a fost generata in 0.329 secunde