Mai multe ştiri online:

Niciun acord la primul summit Merkel - Putin din ultimii patru ani

Ştire online publicată Luni, 20 August 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Cancelarul german Angela Merkel și președintele rus Vladimir Putin nu au făcut niciun progres clar pe temele conflictelor din Siria și Ucraina, relațiilor cu Iranul și conductei de gaz Nord Stream 2, discutate sâmbătă noaptea, transmite Reuters. Cei doi lideri s-au întâlnit în cadru bilateral oficial pentru prima oară după anexarea Crimeei de către Rusia. Ei au făcut declarații ziariștilor doar înainte de întrevedere, fără a accepta și întrebări din partea acestora. 


După convorbiri, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peksov, a declarat că nu s-a ajuns la niciun acord în urma dialogului de la castelul Meseberg, la nord de Berlin. El a precizat că atât Merkel, cât și Putin consideră proiectul Nord Stream 2 pur comercial, în ciuda contestării de către Statele Unite și Ucraina a acestei rute alternative de transport pentru gazele rusești. 


„De aceea, este necesar să se ia măsuri împotriva posibilelor atacuri neconcurențiale și ilegale din partea unor terțe țări, pentru încheierea în cele din urmă a acestui proiect”, a spus Peskov, fără a preciza despre ce măsuri este vorba. 


El a susținut că nu s-au discutat sâmbătă eventualele sancțiuni americane împotriva firmelor participante la construcția noii magistrale de transport a gazelor. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7987 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7245 secunde