NEW YORK POST - VIDEO/Joe Biden a căzut pe scara avionului Air Force One după ce s-a împiedicat de trei ori

2718
NEW YORK POST - VIDEO/Joe Biden a căzut pe scara avionului Air Force One după ce s-a împiedicat de trei ori - biden-1616184167.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele american Joe Biden a căzut pe scara avionului prezidenţial după ce s-a împiedicat de trei ori, în momentul când urca în Air Force One la baza aeriană Andrews, informează New York Post.


Din imaginile care au surprins momentul, se poate vedea cum Joe Biden se împiedică de trei ori când urcă pe scările avionului. A treia oară, Biden cade în ambii genunchi, după care se ridică şi, pentru câteva secunde, îşi scutură praful de pe pantaloni.

În cele din urmă, Biden ajunge în capul scărilor, de unde îi salută apoi scurt pe cei aflaţi jos, pe pistă, după care intră în avionul prezidenţial.
Scena s-a petrecut înaintea decolării Air Force One spre Georgia, unde preşedintele american se va întâlni cu reprezentanţi ai comunităţii asiatice, după trei grave incidente armate în urma cărora opt persoane au fost ucise în saloane de masaj din Atlanta.

Directorul de comunicare de la Casa Albă, Kate Bedingfield, a declarat că Biden nu a fost rănit.
„Știu că oamenii au văzut că președintele Biden a alunecat pe drumul său pe scările către AF1, dar sunt fericită să raportez că este bine și că nu a necesitat nici măcar o atenție din partea echipei medicale care călătorește cu el”, a scris ea pe Twitter . - Nimic mai mult decât un pas greșit pe scări.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9125 secunde