Netanyahu atenționează cu o ripostă răsunătoare în cazul în care Iranul va ataca Israelul

192
Netanyahu atenționează cu o ripostă răsunătoare în cazul în care Iranul va ataca Israelul - netanyahu-1578515154.jpg

Articole recomandate

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a atenționat, ieri, Iranul că Israelul va da o ripostă răsunătoare în cazul unui atac împotriva satului israelian, informează AFP. 


"Oricine ne va ataca va avea parte de o ripostă răsunătoare", a declarat Netanyahu, la câteva ore după ce un atac cu rachete al Iranului a vizat baze din Irak unde staționează militari americani, atac prezentat de Teheran drept o ripostă la asasinarea, vineri, a influentului general iranian Qassem Soleimani într-un atac cu dronă american la Bagdad. 


Duminică, la Teheran, în plină escaladare verbală în urma atacului american în care a fost ucis generalul Soleimani, un înalt responsabil iranian a amenințat că va transforma în "praf și pulbere" orașe israeliene în cazul în care SUA "vor lua cea mai mică măsură după riposta noastră militară" după asasinarea lui Soleimani. 


Benjamin Netanyahu l-a calificat pe Soleimani drept "terorist-șef" și "arhitect al campaniei de teroare" în Orientul Mijlociu și s-a declarat solidar cu SUA, în această declarație făcută în timpul unei conferințe la Ierusalim, în prezența ambasadorului american în Israel, David Friedman. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6764 secunde