Netanyahu afirmă că nu ia "lecții de moralitate" de la Erdogan

168
1
Netanyahu afirmă că nu ia

Articole recomandate

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, aflat, duminică, la Paris, a afirmat că nu ia "lecții de moralitate"’ de la președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, după ce liderul de la Ankara a criticat Israelul în weekend, relatează Reuters și AFP.

"Domnul Erdogan a atacat Israelul. Nu obișnuiesc să iau lecții de moralitate de la un lider care bombardează sate de kurzi în țara sa, Turcia, care bagă la închisoare jurnaliști, ajută Iranul să evite sancțiunile internaționale și îi ajută pe teroriști, inclusiv în Gaza, să ucidă oameni nevinovați", a declarat Netanyahu într-o conferință de presă cu președintele francez, Emmanuel Macron.

Reacția lui Netanyahu survine după ce Erdogan a calificat duminică Israelul drept "stat terorist care omoară copii", adăugând că va lupta prin toate mijloacele împotriva recunoașterii de către SUA a Ierusalimului drept capitala statului evreu.

"Palestina este o victimă inocentă, în ce privește Israelul, acesta este un stat terorist, da, terorist !", a declarat Erdogan într-un discurs incendiar la Sivas.

Comentează știrea

io dixit
12 decembrie 2017
hahaha

doua ciumafele corupte se contreaza!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2974 secunde