€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Nepoata lui Morgan Freeman, înjunghiată de un individ care pretindea că o exorcizează

Ştire online publicată Luni, 17 August 2015. Autor: Cuget Liber Online.
Nepoata actorului Morgan Freeman, E'Dena Hines, ar fi fost ucisă, pe o stradă din New York, de un individ care pretindea că o exorcizează, informează ziarul New York Post, preluat luni de 20minutes.fr. 


Tânăra de 33 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori în torace. Poliția ar fi reținut un suspect, iubitul nepoatei actorului american. Potrivit unui martor, care a apelat serviciile de intervenție, agresorul ar fi strigat: 'Afară cu demonii! O să vă alung! În numele lui Iisus Hristos, o să vă alung!'. Nepoata actorului Morgan Freeman, asasinată în plină stradă

Nepoata actorului Morgan Freeman, E'Dena Hines, în vârstă de 33 de ani, a fost asasinată în noaptea de sâmbătă spre duminică, în nordul cartierului Manhattan, relatează Huffington Post, preluat luni de 7sur7.be.

Potrivit primelor date ale anchetei, tânăra a fost atacată în stradă, nu departe de domiciliu, și înjunghiată de câteva ori în torace. A murit la spital. Poliția ar fi reținut un suspect, nimeni altul decât iubitul victimei.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7327 secunde