Negocierile israelo-palestiniene s-au încheiat, fără niciun rezultat

97
1
Negocierile israelo-palestiniene s-au încheiat, fără niciun rezultat - netanyahu-1398774959.jpg

Articole recomandate

Termenul de nouă luni fixat pentru desfășurarea negocierilor între Israel și Autoritatea Palestiniană a expirat ieri, discuțiile soldându-se cu un eșec în pofida eforturilor depuse de secretarul de Stat american, John Kerry, comentează AFP.


Președintele SUA, Barack Obama, a anunțat zilele trecute că este necesară "o pauză" în discuții, în contextul în care negocierile sunt în impas din cauza unor disensiuni fundamentale.


Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a ordonat amânarea unei reuniuni prevăzute azi pe tema aprobării construirii a mii de noi locuințe în colonii, în contextul în care palestinienii consideră că negocierile au ajuns în impas din cauza activităților israeliene de colonizare.


Un lider al Organizației pentru Eliberarea Palestinei, Yasser Abed Rabbo, a denunțat "o vastă escrocherie aplicată sub pretextul negocierilor", afirmând că "procesul de pace era mort de la început", scrie Mediafax.


Comentează știrea

oakley polarized sunglasses
21 mai 2014
oakley polarized sunglasses

Stiri Actual : Negocierile israelo-palestiniene s-au încheiat, fără niciun rezultat | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online oakley polarized sunglasses http://www.jerseylavender.co.uk/news.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.307 secunde