€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Navă scufundată la Budapesta. Poliția ungară a lansat o anchetă

Ştire online publicată Vineri, 31 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Poliția națională ungară (ORFK) a anunțat, ieri, că a fost lansată o anchetă penală după accidentul de miercuri seara, de la Budapesta, în urma căruia o navă cu turiști sud-coreeni s-a scufundat în Dunăre, cel puțin șapte dintre ei pierzându-și viața, transmit MTI și Reuters. 


Colonelul Adrian Pal, purtător de cuvânt al poliției, a explicat, ieri, într-o conferință de presă, că nava cu sud-coreeni s-a scufundat aproape imediat după ce a intrat în coliziune cu o navă de croazieră de mari dimensiuni, lângă unul din podurile de pe Dunăre. 
Acesta a precizat că accidentul a survenit în jurul orei 21.05, când nava „Hableany” („Sirena”) cu turiști sud-coreeni a intrat în coliziune cu nava de croazieră „Viking Sigyn”, de mari dimensiuni, aparținând unei companii elvețiene. Au fost recuperate cadavrele a șapte sud-coreeni, iar alte 21 de persoane sunt în continuare căutate, a mai spus el. 


Căpitanul ucrainean al navei de croazieră a fost interogat, iar ORFK a făcut apel la martori să contacteze poliția, a adăugat Pal. 
Recuperarea epavei de pe fundul Dunării ar putea dura câteva zile, iar poliția nu a putut confirma sau infirma dacă ar mai putea fi cadavre în interior.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7059 secunde