Mai multe ştiri online:

NATURA S-A DEZLĂNȚUIT! 141 DE OAMENI MORȚI, ÎN URMA INTEMPERIILOR

Ştire online publicată Marţi, 10 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Echipele de intervenție nipone continuă, marți, eforturile de căutare și salvare a supraviețuitorilor intemperiilor care au afectat vestul Japoniei și au provocat moartea a 141 de persoane, însă șansele de a găsi supraviețuitori în molozul și pământul uscat după ravagiile făcute de ploile torențiale sunt diminuate, informează marți AFP.


Autoritățile au declarat că nu au nicio veste de la cel puțin zece locuitori, după cum a precizat Yoshihide Suga, purtătorul de cuvânt al Guvernului nipon, în timp ce media locale au publicat un număr mult mai mare de persoane dispărute.

"Cei 75.000 de polițiști, pompieri, soldați din Forțele de autoapărare (numele armatei japoneze, n.a.) și Garda de Coastă fac tot ce pot pentru a ajuta victimele'', a subliniat Suga.

Căutările și eforturile de curățare a zonei afectate se desfășoară sub soarele arzător, la temperaturi de 35 de grade Celsius la umbră, ''vreme însorită care va dura încă cel puțin o săptămână", după cum a precizat purtătorul de cuvânt. Este necesară ''multă vigilență" împotriva riscului de insolație, dar și a celui de producere a unor noi alunecări de teren noi, a adăugat el.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7416 secunde