Muzician black metal din Norvegia, ales în consiliul local împotriva voinței sale

194
Muzician black metal din Norvegia, ales în consiliul local împotriva voinței sale - rocker-1473770284.jpg

Articole recomandate

Un cunoscut muzician black metal norvegian, membru al trupei Darkhtrone, a fost ales pe lista de consilieri locali în localitatea în care trăiește. Nu e tocmai ce și-a dorit.

Fenriz, pe numele său Gylve Fenris Nagell, este bateristul și textierul trupei de black metal Darkthrone, o legendă a muzicii de gen în Norvegia și întreaga lume. Darkthrone se pregătește să lan-seze un nou album, Arctic Thunder. Dar în timpul acesta, Fenriz va fi nevoit să facă față și rigorilor de ales local în Kolbotn, o suburbie a capitalei Oslo.

Cum a ajuns în situația asta?

"M-au sunat și m-au întrebat dacă vreau să fiu pe lista lor. Am spus da, pentru că eram pe locul 18 sau așa ceva și nu aș fi avut șanse să fiu ales", explică muzicianul.

De fapt, Fenriz era așa de puțin dispus să fie ales local, încât a făcut și un poster electoral, pe care poza alături de pisica sa sub sloganul: "Nu votați pentru mine!".

În cele din urmă, spre uimirea sa, Fenriz a ajuns totuși în consiliul local, pe locurile de rezervă.

"Practic, de fiecare dată când vreun consilier se îmbolnăvește sau nu poate merge la ședințe, trebuie să merg în locul lui. Și apoi trebuie să stau acolo și să mă simt aiurea printre oamenii normali. Sunt un stâlp al comunității", a explicat el, pentru CLRVYNT.com.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3414 secunde