Motivul incredibil pentru care o senatoare vrea să candideze la alegerile prezidențiale

234
Motivul incredibil pentru care o senatoare vrea să candideze  la alegerile prezidențiale - senatoareaamericanakamalaharris-1549978797.jpg

Articole recomandate

Senatoarea americană Kamala Harris, care vrea să candideze la alegerile prezidențiale din 2020 din partea Partidului Democrat, a declarat că susține legalizarea marijuanei la nivel federal. Mai mult, fosta procuroare a recunoscut că a încercat acest drog pe când era studentă.

În vârstă de 54 de ani, Kamala Harris a anunțat că se va înscrie în cursă pentru a fi nominalizată de Partidul Democrat drept candidat la alegerile prezidențiale din 2020. Senatoarea democrată din California este considerată ca fiind unul dintre favoriți. Fost procuror al orașului San Francisco, Harris nu a susținut legalizarea marijuanei în momentul în care a candidat cu succes, în 2014, pentru postul de procuror general al statului California, relatează Agerpres.

Fost procuror al orașului San Francisco, Harris nu a susținut legalizarea marijuanei în momentul în care a candidat cu succes, în 2014, pentru postul de procuror general al statului California, relatează Agerpres.

În timpul campaniei pentru Senat din 2016, Kamala Harris a refuzat să susțină această inițiativă care a fost, ulterior, aprobată prin referendum de legalizare a consumului de marijuana în statul California. Într-un interviu acordat unei emisiuni radio cu audiență națională, senatoarea Kamala Harris a recunsocut că a fumat marijuana pe când era studentă la Universitatea Howard din Washington, în anii 1980.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3126 secunde