€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Morgan Freeman, ACUZAT DE HĂRȚUIRE SEXUALĂ! Ce spune actorul

Ştire online publicată Vineri, 25 Mai 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Morgan Freeman a publicat o declarație de presă joi în care a prezentat scuze publice, după ce a fost acuzat de opt femei de hărțuire sexuală. Actorul american a devenit cel mai recent star din industria de divertisment care a fost acuzat de comportament inadecvat în urma scandalului Weinstein, informează AFP.

Totuși, alte câteva zeci de persoane contactate de postul de televiziune CNN au vorbit despre comportamentul profesional ireproșabil al actorului american.

"Oricine mă cunoaște sau a lucrat cu mine știe că eu nu sunt o persoană care ar vrea în mod intenționat să supere sau să facă pe cineva să se simtă stânjenit. Îmi cer scuze față de oricine s-a simțit stânjenit sau nerespectat. Nu am intenționat niciodată acest lucru", a declarat Morgan Freeman în acea declarație de presă.

În total, dintre mai multe zeci de persoane chestionate de CNN și care au colaborat cu actorul în vârstă de 80 de ani, opt au spus că au fost hărțuite și alte opt au spus că au asistat la un comportament nepotrivit din partea starului.

O tânără asistentă de producție - al cărei nume nu a fost dezvăluit de CNN -, care a lucrat la filmările pentru "Going In Style", o comedie din 2015 ai cărei protagoniști sunt Morgan Freeman, Michael Caine și Alan Arkin, a spus că a fost nevoită să suporte în mod constant pe platoul de filmare din partea actorului american o serie de atingeri nedorite și comentarii despre silueta ei.

Ea mai spune că Morgan Freeman făcea comentarii și despre modul în care era îmbrăcată, o atingea cu palmele în regiunea lombară și îi făcea uneori masaj în zona inferioară a spatelui. "A încercat să îmi ridice fusta și m-a întrebat dacă purtam lenjerie intimă", a dezvăluit ea. "Alan a comentat apoi ceva și i-a cerut să se oprească. Morgan s-a speriat foarte tare și nu mai știa ce să spună", a adăugat tânăra.

O reprezentantă de top a echipei de producție a filmului "Now You See Me", un film din 2012 în care a jucat Morgan Freeman, a raportat un comportament similar al actorului. Ea afirmă că Freeman a agresat-o sexual, dar și pe alte asistente, făcând anumite comentarii despre trupurile lor.

Femeile care l-au acuzat pe Morgan Freeman de hărțuire sexuală și comportament nepotrivit au lucrat cu actorul american atât pe platourile de filmare, cât și în cadrul companiei sale de producție cinematografică, Revelations Entertainment. Ele spun că au fost nevoite să își schimbe felul de a se îmbrăca atunci când știau că Freeman urma să se afle în preajma lor, deoarece doreau să evite un astfel de comportament. Toate reclamantele au spus că nu au depus plângere împotriva actorului, iar cele mai multe dintre ele au declarat că nu au făcut acest lucru deoarece se temeau să nu își piardă locurile de muncă.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7164 secunde